დაჭერით ქათამი სასურველ ზომაზე, მოაყარეთ მარილი, პილპილი, ამოავლეთ ფქვილში და შეწვით კარაქიან ტაფაზე ორივე მხრიდან. ნიორი დაჭერით წვრილად, წვრილად დაჭერით ასევე მწვანე ხახვი და კამა. ქათმის ნაწილები მოათავსეთ ქვაბში ნიორთან და ხახვთან ერთად, დაასხით 1 ჭიქა ადუღებული წყალი და გააჩერეთ დაბალ ცეცხლზე 40 წუთის განმავლობაში. შემდეგ დაამატეთ კამა, არაჟანი, აურიეთ და კვლავ გედგათ ცეცხლზე 15 წუთი.
გემრიელად მიირთვით!
Facebook კომენტარი (0)