მომზადება
ძეხვზე წაუსვამთ წიწაკას და შემდეგ შევდებთ ღუმელში 10-15 წუთი მოსახარშად, შემდეგ როცა გახდება ყავსიფერი გამოვიღებთ.
შემდეგ იმავე ღუმელში სხვა ქვაბით, იმავე ტემპერატურაზე ბეკონს შევდებთ 10 წუთი. ის გამოიღებს წვენს. აურიეთ ხახვი და ნიორი, და გავაჩეროთ ღუმელში სანამ ხავხი არ გახდება რბილი, დაახლოებით 5 წუთი.
ჩაასხით ქათმის ბულიონი ქვაბში ბეკონით და ხახვის ნარევით; შევდოთ ღუმელში და გავზარდოთ ტემპერატურა. დაუმატოთ კარტოფილი და გავაჩეროთ კიდევ 20 წუთი. შემდეგ აურიოთ ყველაფერი ერთმანეთში, დაუმატოთ ისპანახი და კიდევ გავაჩეროთ რამოდენიმე წუთი დაბალ ტემპერატურაზე. დაახლოებით 5 წუთში გამოვიღოთ ღუმელიდან.
გემრიელად მიირთვით
Facebook კომენტარი (0)