მომზადება
4 კვერცხის გული ავთქვიფოთ ერთ ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილთან ერთად, თანდათან ურიოთ 0,5 ჩაის ჭიქა ფქვილი, 0,5 ჩაის ჭიქა კარტოფილის ფქვილი, კვერცხის გულები გავთქვიფოთ გათეთრებამდე და შეურიოთ ცომში. მიგებული ცომი მოვათავსოთ ერბოწასმულ, ოდნავ ფქვილმოყრილ ფურცელზე და შევდგათ საშვალო სიმხურვალის ღუმელში. როცა ცომი გავარდისფრდება გამოვიღოთ ღუმელიდან, მოვათავსოთ მაგიდაზე და სწრაფად წაუსვათ ზედ ხილის პიურე და სანამ ცხელია დავახვიოთ. ზემოდან მოვაყაროთ შაქრის პუდრა და ერთი ორი წუთი შევდგათ ღუმელში.
გემრიელად მიირთვით
Facebook კომენტარი (0)