- 2 ც ლავაში
- 16 ც ბასთურმა
- 2 ჭიქა გახეხილი ყველი
- 1 ც კვერცხი
- 4-5 ს.კ ზეთი
- ლავაში (ან გამოვიყენოთ წინასწარ მომზადებული ბლინის ფენები) გავჭრათ 4 ნაწილად. თითო ნაჭერზე განიერი მხრიდან დავაწყოთ 2-2 ნაჭერი ღორის ხორცი
- მოვაყაროთ გახეხილი ყველი და გადავახვიოთ როგორც ტოლმა
- ღვეზელებს გადავუსვათ ათქვეფილი კვერცხის გული
- დავაწყოთ ზეთიან ტაფაზე და შეწვათ ყველა მხრიდან.
Facebook კომენტარი (0)