ქაბაბი
  ინგრედიენტი
  • 1 კგ ხორცი
  • 3-4 თავი ხახვი
  • 3 ს. კზეთი
  • 0.5 ჭიქა შინდის ჩურჩა ან კოწახური
  • 2 ც კვერცხი
  • 3 ს.კ დანაყილი ორცხობილა
  • მარილი
  • პილპილი გემოვნებით
მომზადება ძროხის რბილი ხორცი ხახვთან ერთად გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში. შევაზავოთ მარილით, ძალიან წვრილად დაჭღილი შინდის ჩურჩით ან კოწახურით, დანაყილი პილპილით, შევურიოთ გათქვეფილი კვერცხი. გავაკეთოთ დაკეპილი ხორცის პატარ-პატარა გუფთები, მივცეთ მოგრძო ფორმა, ამოვავლოთ ორცხობილაში და შევწვათ ზეთიან ტაფაზე ორივე მხრიდან. როცა შეიწვება, ცოტა წყალი დავასხათ და ვადუღთ რამდენიმე წუთი